Roosendaal, Rosada

Onzichtbare techniek

De feiten
locatie: Roosendaal, Rosada
functie: Afdichting voor techniek
realisatie: 2016
opdrachtgever: Rots Maatwerk en Gebroeders Moerland
toegepast: Maatwerk

Rosada Fashion Outlet in Roosendaal heeft een enorme uitbreiding ondergaan. Het is anderhalf keer zo groot geworden. Het winkeloppervlakte is met 8.000 vierkante meter extra vergroot tot 23.000 vierkante meter. Dit biedt ruimte aan 45 nieuwe winkels. Daarnaast zijn er extra horeca gelegenheden bijgebouwd.

Buiten ruimte
Bij de uitbreiding is ook veel aandacht besteed aan de buitenruimte van het fashion outlet centre. Zo zijn er vele zitje creëert en is er veel groen aangebracht. Hiermee wordt de buitenruimte betrokken bij verzorgen van een sfeervol verblijf. Dit wordt verstrekt door een fraaie watertafel met spuitmonden.

Onzichtbare techniek
Voor de watertafel zijn twee ondergrondse ruimten gemaakt (een natte ruimte voor waterberging en een droge ruimte voor de diverse technieken). Voor beide afdichtingen heet PUTluik de afdichtingen verzorgd. Daarnaast is er een speciaal maatwerkluik gemaakt voor de bestaande watermeterput. Ook deze is tegenwoordig voorzien van bestrating en overrijdbaar.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht